fbpx

Защо трябва да се грижите за вашите митохондрии и как това е свързано с вашето здраве?

Митохондриите са изключително важни части от клетката, тъй като са отговорни за създаването на енергията, която използваме. При много заболявания – включително метаболитни и други хронични такива – се наблюдава нарушена функция на тези енергийни централи в нашия организъм. За щастие има няколко начина, по които можете да поправите това.

Промоцията за лоялни клиенти на Регулатпро продължава и през 2022 година

Убедили сте се в качеството и ефекта на продуктите Регулатпро Био, Метаболик и Регулациус? Изполвате ги често? Имаме страхотна новина за вас! Удължаваме своята акция за лоялни потребители до края на 2022 година!

Забавни факти за имунната система

Вашата имунна система е като една армия в тялото ви и всеки войник в нея е заклет да ви защитава срещу всяка заплаха, независимо дали тя идва отвън или отвътре. Има някои наистина интересни „герои-бойци“, които се грижат за защитата от патогени и за възстановяването ви след нараняване или друга травма. Нека разгледаме някои от тях сега!

Д-р Полина Василева за Регулатпро: „Регулатпро Био би бил подходящ за превенция и в хода на лечение на активна инфекция COVID-19 вкл. и при бременни жени“

Д-р Полина Василева е уважаван акушер-гинеколог в УМБАЛ "Д-р Георги Странски" гр. Плевен. Работата й [...]

Д-р Стоян Арнаудов споделя за Регулатпро Био- „Лично се убедих в ефективността и качеството на продукта“!

Представяме ви личната история на още един доволен лекар- д-р Стоян Арнаудов от гр. Пловдив, [...]

Go to Top