Вътрешен прием – Regulatpro Bio и Regulatpro Metabolic

Регулярна употреба
Сутрин и вечер по 10 мл Regulatpro® (1/2 от мерителната капачка) директно концентриран или разтворен във вода (100 мл). Вместо вода може да се приема със сокове, съдържащи полифеноли – напр. синя, червена боровинка. Задържа се в устната кухина за кратко преди
преглъщане.

При прием на Regulatpro® е възможно, макар и рядко, преминаване през състояние на т. нар. „лечебна криза“. Това се случва в резултат на първична реакция на организма, който усвоявайки продукта, стартира изчистващ процес на всички натрупани през годините токсини и „отпадъци“. В този случай е необходимо приемът да се намали на половин доза в рамките на 1-2 дни, след което се продължава с регулярна доза.

Специализирана употреба при хора с повишена чувствителност, както и при хора, изложени на повишена токсична или високо киселинна среда, за предотвратяване на кризисна реакция:
Първа седмица: 2,5 мл сутрин.
Втора седмица: 2,5 мл сутрин и вечер.
Трета седмица: 5 мл сутрин и вечер.
Четвърта и всяка следваща седмица: 10 мл сутрин и вечер.

Вътрешен прием на Regulatpro Bio при бременни жени, бебета и деца:

Regulatpro® Bio е подходящ за бебета, деца и възрастни без ограничение във възрастта.

Бебета: прием на капки (2-4 капки, 2 пъти дневно, разтворени във вода).
Малки деца: половин регулярна доза.
Бременни жени: регулярната дневна доза от 10 мл сутрин и 10 мл вечер.

Вътрешен прием на Regulatpro Bio при алергии и хронични заболявания:

Regulatpro® Bio Може да бъде приеман превантивно, в слу­чаи на тежко болестно състояние, както и при хронични заболявания. При продължителни оплаквания и при хро­нични състояния, Regulatpro® Bio трябва да се приема в продължение на поне три ме­сеца в регулярната дневна доза от 10 мл сутрин и 10 мл вечер.
Каскадната ферментация™ е причина про­дуктът да е подходящ и при алергични състояния /с изключение на чувствителност и възможни реакции към орехи/. Подходящ е за вегани и хора с нетолерант­на храносмилателна система.

Външно приложение на Regulatpro Bio:

Продуктът се разтваря в дестилирана или изворна вода в съотношение 1:1. За удобство може да се използва опаковка с накрайник спрей.

  • леки ожулвания, слънчеви изгаряния на кожата
  • кожни заболявания – атопичен дерматит, псориазис
  • ставни и мускулни болки /под формата на компреси/
  • брадавици, херпес, гъбични заболявания
  • синузит, хрема, настинка /под формата на назален спрей, воден разтвор в съотношение 1:3/