В специалната ни рубрика “Лични истории и отзиви за Регулатпро” ви представяме обратната връзка на лекар от Плевен, който приема Регулатпро след консултация с имунолог:

Казвам се д-р Иван Михайлов и от 41 години работя като анестезиолог в УМБАЛ Георги Странски в Плевен. Типът пациенти, с който ме среща моята специалност, ме прави по-скептичен към определена група медикаменти, особено към имуностимуланти, но личната ми среща с Covid-19 промени възгледите по този въпрос.

Въпреки че водя активен начин на живот и се храня здравословно, заболяването при мен протече тежко – приемах в продължение на 21 дни антибиотична и антикоагулантна терапия.

След приключване на инфекцията реших да направя контролен преглед при имунолог, при който бе установена левкопения (понижен брой на левкоцитите), както и ниски стойности на витамин D. Освен това нивата на интерлевкините бяха извън нормите, а NK-клетките (клетките „естествени убийци“) бяха увеличени. Имунологът ми изготви дълъг списък с препоръки за терапия, като първата препоръка беше Регулатпро Био – 2х 10ml на ден, за месец. Бих казал, че комбинацията от приемани медикаменти: Regulatpro Bio, Traumil, Engystol, Bronchdlis-Heel, Vit D3, Curcumin, Mg+Ca повлияха за преодоляване на лесната уморяемост.  

Да, бих препоръчал Регулатпро Био на пациенти, колеги и близки, но най-добре след консултация с имунолог. Все пак аз съм анестезиолог и не бих си позволил да навлизам в домена на други специалности.

Ако и вие сте доволен пациент, ще се радваме да споделите с нас и вашата история и отзив за приема на продуктите от серията Регулатпро. Моля, свържете се с нас чрез контактната форма на сайта.

Още от нашия Блог: