В месеците на вируси и чести настинки лекарите препоръчват да засилим имунната система и да се погрижим за добрия тонус на цялото тяло преди да настъпят неразположенията, а не след това. По-разумно и рентабилно е да вземем предварително мерки и да се защитим преди евентуални неприятни настинки. Такъв много силен оптимизатор на имунитета е продуктът Регулатпро® Био. Концентратът е получен чрез каскадна ферментация, увеличава енергийните нива и влияе по изключително благотворен начин на всички жизнени процеси в тялото. Възстановява жизнеността и здравето на целия организъм. Съдържа активни биоелементи за ензимния синтез, подпомагайки тялото да замести липсващите или да възстанови нефункциониращите ензими. Създаден като 100% органичен веган продукт без добавена захар, консерванти, оцветители, алкохол, глутен. Може да се приема от бременни, бебета, деца и възрастни без ограничение на възрастта.

За ефекта на Регулатпро® Био споделя 29-годишния Любомир Христов от София. Любомир е завършил е Американския Университет в Благоевград със специалност „Бизнес Администрация“. От няколко години се занимава с развитието на една от най-популярните онлайн мрежи за фитнес и силови спортове у нас – BodyConstructor. Продуцент е на първото професионално онлайн реалити за фитнес у нас „Супер Сериите“. Работата му е свързана с редица пътувания, снимачна дейност и къси срокове, както и с цялостен проектов мениджмънт и управление на ресурси от всякакво естество.

„В ежедневието ми присъстват множество срещи, оперативни задължения, разговори, трудни решения и постоянен стрес. Тази „турбулентна“ динамика включва и сериозни тренировки във фитнес залата. Няколко години активно се занимавах и със състезателна дейност в сферата на силовия трибой, в който съм вице-републикански шампион за 2014 г. в дисциплината „безекипировъчен трибой“ в категория до 105 кг. За преодоляване на множеството трудни периоди ми помага значително спортът и възстановяването, на които обръщам сериозно внимание. Понякога обаче, множеството задължения, безкрайните „to-do“ списъци, постоянното движение и умствено напрежение, комбинирани с тежки силови тренировки – водят до акумулиране на сериозна физическа и психическа умора. Определено не си давах сметка, че това може да доведе до сериозни физически проблеми, които от своя страна да рефлектират върху работата, спорта и цялото ми ежедневие. И аз както повечето активни хора не винаги съумявам да комбинирам в правилните пропорции работа, спорт, отдих. Така тази есен след няколко последователни проекта, множество задачи и преумора стигнах до сериозно разболяване, което ме прикова на легло със засилени симптоми на грип (гърло, кашлица, отпадналост, главоболие), които прерастнаха до остра форма на синузит. Не можех да върша нищо от обичайни ежедневни дейност вкъщи и да се концентрирам за повече от 5 мин. Чувствах се недееспособен, силно ограничен и безполезен. Имайки предвид и че последното ми

разболяване беше преди повече от 5 години, наистина бях силно разтревоен от всичко, което ми се случваше. Не използвам антибиотици повече от 10 години и бях твърдо решен, че ще намеря начин да се излекувам възможно най–бързо с натурални методи. Уви, почти нищо не помагаше, що се отнася до стандартните средства, които ми препоръчваха в аптеката. На 5-тия ден вече бях се бях примирил до голяма степен, че просто ще трябва да изчакам тялото ми само да се справи с неприятния грип. Състоянието ми не се променяше – продължавах да бъда с това адско главоболие, запушени синуси и занижен слух. На следващата сутрин, моята приятелка се прибра вкъщи с една опаковка от продукт, който отдавна беше набелязала да изпробваме вкъщи – Регулатпро® Био. Бях изчел много за продукта и бях добре запознат с неговото действие и неговите предимства, но само „на хартия“. Същия ден изпих 3 дози по 20г от концентрата – една на обяд, една в късния след обяд и една преди лягане. На следващата сутрин състоянието ми нямаше нищо общо с това, което бе през изминалите 7 дни. Не само че синузитът ми бе значително отминал, но и осезаемо се чувствах по-бодър и възстановен. Разбира се, продължих да приемам Regulatpro® Bio, защото очевидно това бе „ключът“ към моето оздравяване. На 2-рия ден от неговия прием почти нямаше и помен от острия грип и всичко беше просто един лош спомен. След този неприятен случай, препоръчвам горещо Regulatpro® на всички мои колеги, близки и приятели. Не само, че харесвам силното му действие, но и знам, че той е незаменим ефективен натурален продукт, когато съм изтощени, болен или отпаднали“.

 

купи сега