Биоактивните ензими енергизират всяка отделна клетка и детоксикират организма.

Автор: Кирил Танев, треньор в успешната онлайн треньорска платформа BodyConstructor

Витамините и минералите са от съществено значение за нормалното протичане на жизнените процеси в организма. Често в моята практика забелязвам, че много хора не приемат достатъчно витамини и минерали с храната си. Мнозина от тях вярват, че компенсират дефицита им с допълнителен прием на хранителни добавки и витаминни препарати. За съжаление, това най-често не е решение, тъй като има множество фактори, които могат да повлияят върху тяхната усвояемост – храносмилателни проблеми, ензимна недостатъчност и нарушен клетъчен метаболизъм, които повлияват негативно или директно блокират оптималното абсорбиране на тези вещества и организмът ни ги изхвърля без да бъдат използвани. Най-често по урината проличава, че всъщност голяма част от витамините на някои мощни пакове и комплекси остават неусвоени от нашия организъм. Същевременно черният дроб и бъбреците са с пренатоварени функции от повишените количества от тези допълнителни неизползвани хранителни елементи. Всички знаем, че хранителните добавки трябва именно да ни помагат, а не да затрудняват нашия организъм. Това разбира се означава, че трябва внимателно да селектираме продуктите, които закупуваме, защото качеството и вида на суровини е от първостепенно значение.

Напоследък все повече се изследват ползите от ферментиралите храни за здраве и дълголетие. Ферментирали храни са употребявали хората преди хиляди години, когато това е бил единственият начин за съхранение на храна за по-дълго време. Не само у нас киселото мляко, но в Индия и в други древни азиатски цивилизации са използвали ферментирали храни (млечни произведения и зеленчуци) за препитание и сила.Ферментаралите храни освен че са естествен източник на витамини, също така съдържат пробиотици под формата на благотворни бактерии. Някои ферментирали храни са идеален оптимизатор на имунната ни система, като в същото време са и силен ‚пречиствател‘ на токсини в нашия организъм.

Наскоро научих, че преди 10 г. немските учени от Dr.Niedermaier Pharma патентоват революционен процес на „каскадна ферментация”, чрез който произвеждат биоактивен ензимен концентрат от прецизно селектирани свежи органични плодове, зеленчуци и ядки. При „каскадната ферментация“ биоактивните съставки са трансформирани до ензимни нива – жизнени дипептиди, трипептиди, олигопептиди, полифеноли, флавоноиди и здравословна млечна киселинаL(+), във високо концентрирана форма и пълна ензимна активност. В множество клинични проучвания те доказват, че този уникален ферментирал продукт

увеличава нивата на енергия в клетките и като резултат подобрява всички жизнени процеси в тялото! Установяват, че полученият еликсир влияе на всички регулаторни процеси в тялото и на способността му да се „саморегулира”. Един продукт от изключително висок клас е Regulatpro®. Предлага се в два варианта:Regulatpro® Metabolic и Regulatpro® Bio.

В човешкият организъм протичат над 200 милиона химични процеси ежедневно. Всеки отделен процес се регулира от ензими, произведени специално от тялото, а основният енергоносител в клетките е ценното вещество, наречено аденозин трифосфат /или съкратено АТФ/. Нашето тяло използва ензимите за регулиране на почти всички процеси, използвайки огромно количество АТФ. Приемът на биоактивния ензимен концентрат доказано увеличава АТФ (аденозин трифосфат) и снябдява клетките с до пет пъти повече енергия, оптимизирайки също физическата издръжливост, жизнеността и концентрацията. Regulatpro® Metabolic чувствително увеличава силата и енергията, като същевременно намалява времето за възстановяване на тялото след тежко физическо натоварване. Допълваща е ролята на концентрата и при прием с вода, непосредствено след спорт и тренировки, тъй като има свойството да компенсира загубата на течности, без да има дехидратираща функция към лигавицата на стомашно-чревния тракт, какъвто е ефектът на някои изотонични напитки.

След като тествах продукта в продължение на две седмици, ми напрвави силно впечатление и това, че Regulatpro® Metabolic спомага намаляването на телесното тегло, тъй като доказано ускорява метаболизма, компенсира липсата на минерали и витамини по време на пречистващи режими и същевременно предотвратява т.нар. „глад за сладко“. На практика Regulatpro® Metabolic енергизира всяка отделна клетка, като осигурява детоксикация на организма и засилва имунната система. Той е създаден като 100% органичен веган продукт без добавена захар, консерванти, оцветители, алкохол, глутен. Regulatpro® Metabolic подпомага по естествен път всички процеси в тялото. Той съдържа концентрираната мощ на Regulatpro® Bio, допълнена с витамини от група B (B1, B2, B3, B5, B6, B12), фолиева киселина, микроелементи и минерали (цинк, магнезий, хром, манган), витамин C (сок от портокал) и витамин D. Засилената формула на Regulatpro® Metabolic е мощна подкрепа за дейността на сърдечната и ендокринната система, нормализира функциите на черния дроб и балансира метаболизма при наднормено тегло, високо кръвно налягане, повишен холестерол, високи нива на кръвната захар.

Накратко да обобщя ползотворните ефекти на Regulatpro® Metabolic:

– подпомага силно ензимния баланс – регулира ендокринната система – ускорява метаболизма – компенсира загубата на течности след усилена физическа дейност и спорт – поддържа ефективното функциониране на черния дроб – подпомага редуциране на теглото.

Поради изцяло натуралния си състав и благоприятно въздействие, Regulatpro® Metabolic може да се приема от бременни, бебета, деца и възрастни без ограничение на

възрастта. Поради високо концентрирания си органичен състав и уникалната формула той е безценна добавка по пътя към истински пълноценен здравословен живот.

Продуктът е изключително висококачествен и можете да го намерите в аптеките.

 

купи сега