Няколко приема от веган еликсира стопират настински и грип.

Имунитетът при децата се изгражда до 6-годиша възраст и това е една причините за честите вирусни заболявания, съответно и регулярни отсъствия от детските заведения и училище. Краят на зимата е още по-голямо изпитание за малчуганите и родителите, тъй като тогава склонността към настинки и грип при децата има тенденция да нараства. Дори баналната хрема понякога може да доведе до усложнения, кашлицата също не е безобидна. А пазарът изобилства с медикаменти за лечение на симптоми при подобни инфекции, често се прибягва до прием на антибиотик, което още повече изтощава детския организъм. Хубаво е, когато избирате продукти за терапия, да имате предвид съставките, времето на действие и дългосрочните ползи.

Концентратът с биоактивни ензимни фрагменти Регулатпро Био играе роля на много силен имуностимулант и е изключително подходящ за деца, защото е създаден като 100% органичен веган продукт без добавена захар, консерванти, оцветители, алкохол, глутен. Получен е от прецизно селектирани пресни, органични плодове, ядки и зеленчуци, обработени чрез каскадна ферментация. Продуктът повишава енергийните нива и влияе благотворно на всички жизнени процеси в детския организъм. Той е мощен регулатор на имунната система, възстановява жизнеността и здравето на цялото тяло. Може да бъде приеман при деца с остри възпалителни симптоми и заболявания. Продуктът се предлага в опаковки от 20, 100 и 350 ml. Като 3 по 20 ml са напълно достатъчни, за да излекуват напълно грипа.

За ролята на Регулатпро Био споделя Теодора Петрова, мениджър и майка на три деца.

„Откакто се сприятелихме с Регулатпро Био, в моето семейство болестта е много рядък гост. Ако дойде, то е за по няколко часа и много бързо я изпращаме през вратата. Продуктът наистина е една вълшебна смес и действието му е почти мигновено при децата – много по-бързо, отколкото при възрастни. Имам две дъщери на 13 и 11, и син на 7. В момента, в който някой от тях е със светнал поглед или има начални симптоми на вирусна инфекция, включително грип, им давам двойна доза от 20 ml. След 4-5 часа отново изпиват 20 ml и оплакванията изчезват, като не се стига до разболяване. Те са много нещастни, защото бяха свикнали всеки месец да отсъстват от училище за поне два-три дена, тъй като непрекъснато се разболяваха от нещо. Но с Регулатпро Био изключихме всички възможности за отсъствия, от друга страна сега рядко боледуват и се чувстват много добре. Даже го препоръчват горещо и на свои съученици и приятели. Като видят че някой е болен, го питат дали пие Регулатпро Био. Даже на 7, синът ми е абсолютно наясно, че еликсирът много бързо премахва дискомфорта му и го пие без да се съпротивлява, защото предпочита да си играе. В мига, в който види, че братовчедите му боледуват, им носи от продукта и им казва: „Хайде, бързо пийте и да ходим да играем.“