50 опаковки от биоактивния концентрат Регулатпро Био бяха дарени на заразените с COVID-19 медицински служители от Пирогов от вносителя на продукта, фармацевтичната компания Ведра Интернешънъл. Мисията на компанията е да доставя на пациентите на Балканите най-добрите продукти за тяхното здраве, а един от тях несъмнено е Регулатпро със своята висока ефективност за имунорегулацията на организма.

В дневната доза от 20 мл Regulatpro Bio се съдържат най-ценните съставки на 12 кг плодове, зеленчуци, ядки и подправки, подложени на патентован метод на каскадна ферментация и по този начин продуктът поставя основите на доброто здраве и повишената жизнена енергия. Получената есенция, наречена още Regulatessenz, ефективно активира неспецифичната имунна система, свързана с естествените съпротивителни сили на човека.

Имунорегулиращият ефект на Регулатпро е демонстриран в редица проучвания, включително анализи, извършени в Центъра за биологични и хранителни науки „Freising-Weihenstephan” в Техническия университет на Мюнхен, както и в проспективно, рандомизирано двойно сляпо плацебо-контролирано проучване, публикуване в списание “Nutrition” през 2009 година, което отговаря на най-строгите научни критерии, обикновено прилагани само в клиничните проучвания за лекарства.

В настоящия период на криза за Ведра беше от изключителна важност да изрази благодарността и признателността си към онези медицински служители, които са на първа линия в борбата с COVID-19 и чието здраве е засегнато от всеотдайната им работа с пациентите в инфекциозното отделение. Вярваме, че уникалният по своя състав и действие Регулатпро Био може да бъде истински ценна помощ за медиците и здравните работници от Пирогов.