Лични истории и отзиви за Регулатпро на доволни клиенти: „Семейството ми ви е фен и с Регулат стартира своя ден“

Когато доволни клиенти споделят личните си истории за безспорните качества на Regulatpro Bio, ние сме повече от щастливи. С нас се свърза лоялна клиентка на продукта, Г.П. на 44г., която се съгласи да сподели с читателите ни своята история и впечатления. Смеем да твърдим, че нейният разказ ще бъде интересен и релевантен за голям процент от хората и поради това ви го представяме днес в нашия блог.

Дванадесетгодишната дъщеря на Г.П. често е боледувала и по нейни думи буквално всеки вирус, които върлува през есенно-зимния период, е бил част от живота на семейството. „Разбира се аз също веднага започвах да имам неразположения като нея, но последните години смятам, че предвид това, че аз не ставам по-млада, започнах да ги прекарвам дори по-тежко. Да, определено мога да кажа, че боледувахме често“.

На един от честите прегледи при педиатър, свързан с поредното боледуване,  лекарката им препоръчва Регулатпро. Педиатърката изписва не детето 3 месечен прием на Регулатпро Био, като предупреждава майката за това, че при първи симптоми препоръчва да удвои дозата, която приема детето й.

„Откакто започнах да й го давам, драстично се разредиха боледуванията – странно е, но не хващаше толкова лесно и бързо вирус или настинка. В началото цената малко ме притесни, но в интерес на истината се доверих на лекуващия лекар на детето ми, а тя не е многословна и не би препоръчала нещо без да е убедена, че ще даде положителен ефект. Тя е от лекарите, които преди да изпишат антибиотик препоръчват други възможности и антибиотиците са за момента, когато е крайно належащо, затова й вярвам“, споделя с нас Г.П., която все пак решава да започне редовно да дава Регулатпро Био на детето си.
След като вижда благотворното действие, което оказва върху детето, майката, която няма вредни навици – не пуши, не пие алкохол и допреди да започне училище детето й даже не боледува често, се разболява от стрептококова инфекция, която изисква прием на антибиотик. Интересен факт е, че в този период дъщеря й, която продължава да приема Регулатпро Био, не се заразява. Непосредствено след приключването на лечението на инфекцията, тя отново се разболява от вирус, който този път засяга и мъжа й, а в същото време детето остава здраво.  „Тогава, обсъждайки положението, бяхме единодушни, че причината е в Регулата. Точно тогава беше и моментът, в който решихме, че от този продукт за детето винаги трябва да има, защото наистина го пази!“.

Сагата на семейството продължава, когато за съжаление през м. декември , през първата грипна вълна, всички отново се разболяват. Майката и бащата получават усложнения и се стига дори до пневмония, а дъщеря им преминава през грипа сравнително леко, с неразположение от само няколко дни. „След като приключихме с лечението, решихме, че и ние вече ще приемаме от Регулата и от м. февруари тази година не оставаме без Регулатпро Био у дома“.

Относно вкусовите качества на продукта, който е произведен чрез каскадна ферментация на различни плодове, зеленчуци, ядки и подправки, дамата споделя, че: „Между нас казано вкусът на продукта е наистина кисел, натрапчив и малко неприятен, а понеже го приемам преди хранене, буквално на гладно е малко странно, но се свиква :)“.

Към настоящия момент цялото семейство приема редовно продукта повече от три месеца и майката споделя, че първите положителни промени започва да вижда към края на месец март, почти месец и половина след като започва да го приема. Съпругът й също е много доволен и доста по-енергичен. Преди е страдал от силно главоболие, а сега споделя, че по-рядко го боли глава.

Дамата споделя и още положителни ефекти, които е открила по време на приема, свързани с: спиране на кървенето на венците, намаляване на образуването на афти, причинени от прехапване при дъвчене. „След като си изпия дозата (вече приемам 20 мл. само сутрин) няколко минути по-късно се чувствам  тонизирана и освежена, някак действа бързо и много положително на общото ми състояние – имам страхотен прилив на енергия. Тук трябва да спомена, че аз не пия никакви добавки, витамини или друга химия от аптека. У дома се стараем да не приемаме лекарства без това да е наложително“. Намалява и интензивния косопад, с които тя се е борела от години, открила е и благотворното действие на продукта върху външни кожни неразположения: „Използвам го, когато се порежа или нараня върху кожата на ръцете, и ако трябва да съм откровена понякога слагам и от разтвора на раничка от пъпчица на лицето си“.

Първоначалните предубеждения и притеснения, които семейството има за голямата инвестиция,  свързана с закупуването на продукта, сега са отстъпили място на: „По отношение на цената –  тъй като аз вече съм убедена в положителното действие на продукта съм си разчела месечния бюджет, в който продукта е включен. Смея да кажа, че съм един доволен и сигурен потребител. Препоръчала съм продукта на родителите ми, на семейството на сестра ми и това на кръстниците ни. Майка и татко са пенсионери, но са решили да си го вземат през лятото, когато сметките за ток малко намалеят“, споделя за решението си да препоръча на възрастните си роднини и най-близките дамата.

Свързаните с пандемията паника и стрес дамата коментира така: „Ние у дома спазихме всички препоръки на Щаба и все още продължаваме да спазваме. Честно да ви кажа бих искала да извикам на света за съществуването на този продукт, и това как той положително повлия на нас. Дано скоро се нормализират нещата, като смятам да споделя на майките, с които поддържам по-близки отношения от училището на детето, че ние всички у дома приемахме и Регулатпро Био, който силно препоръчвам“.

Специална промоция за лоялни клиенти на Регулатпро

Здравето на хората е мисия, затова искрено се радваме, когато получаваме обратна връзка от всеки потребител. Колкото до всички наши лоялни клиенти, имаме изненада за вас. Тъй като времената, в които живеем наистина са изключително динамични, ние решихме да направим реверанс към вас и създадохме талон за лоялни клиенти, който е валиден до края на годината и можете да го намерите във всяка една опаковка или да свалите тук.

Пазете баркодовете на закупени от вас 5 опаковки от серията Регулатпро и ще получите една безплатна по ваш избор от най-близката до вас аптека.

Ако и вие сте доволен клиент, ще се радваме да споделите с нас и вашата история и отзив за приема на продуктите от серията Регулатпро. Моля, свържете се с нас чрез контактната форма на сайта.