Днес в рубриката “Лични истории и отзиви за Регулатпро” ви представяме историята и обратната връзка на специалист акушер-гинеколог от София, който приема Регулатпро Био по време на своята карантина:

„Казвам се В. К., работя в частна АГ практика в гр. София, като в сферата на здравеопазването съм от около 20г. Занимавам се предимно с онкогинекология – пациентките ми са с гинекологични проблеми.

За мен беше неочаквано и озадачаващо да разбера, че съм заразена със SARS-CoV-2, тъй като нямах оплаквания, а просто бях контактна. При мен COVID-19 протече безсимптомно, без оплаквания. На петия ден включих Регулатпро Био към грижата си за здравето и състоянието ми остана стабилно. Приемам продукта вече 5 дни, а едновременно с това препоръчвам Регулатпро Био както в активния период на заболяването, така и във възстановителния след това, тъй като наблюдавам общо укрепване след включването му и като цяло по-бързо възстановяване.

Моите препоръки за превенция от заразяване са спазване на дистанция, добра хигиена, грижа за имунитета и използване на предпазни средства. „

Ако и вие сте доволен пациент, ще се радваме да споделите с нас и вашата история и отзив за приема на продуктите от серията Регулатпро. Моля, свържете се с нас чрез контактната форма на сайта.