Преди време баскетболният треньор и акционер на ПФК „Левски“ сам съобщи, че е заразен, но се е чувства добре

Времето ни показа, че никой не е застрахован от заразяване с коронавирус, дори и известните личности. Представяме ви личната история на популярния баскетболен треньор Константин (Тити) Папазов, която той самият бе така добър да сподели с нас.

“Всичките ми близки бяха много притеснени за здравето ми, защото от началото на пандемията ми се налагаше да се срещам с наистина много хора. В последните няколко месеца съпругата ми стана все по-мнителна и тревожна, защото все повече наши приятели и познати започнаха да заболяват от този вирус. Няколко дни преди аз да се тествам разбрахме, че наш близък приятел е заразен и започнахме да пием различни лекарства без причина и да живеем в отделни стаи. Тъй като бях общувал с много хора, аз първи отидох до лабораторията без оплаквания, но заради съпругата ми. Интересен и смущаващ факт беше, че отивайки във Военномедицинска болница, за да си направя тест, на входа ми премериха температурата и имах 37,5 градуса, а не я усещах. Не знам откъде се заразих, но беше факт.

За продукта Регулатпро Био разбрах преди няколко години, когато участвах в едно предаване и като се разболях веднага започнах да го приемам, за да подпомогна по бързото си възстановяване. Относно симптомите на коронавирус аз бях пощаден. Проблем с обонянието, болки в главата и отпадналост не усетих, а разбрах, че тези оплаквания са най- често срещани при леката форма на заболяването, но ги нямах. Може би именно заради приема на Регулат. Изпълнявах схемата на прием, но по съвет на Ведра първите дни пиех двойни дози. След като се излекувах започнах да препоръчвам Регулатпро Био и на много мои познати и приятели, защото останах доволен от полезното му влияние върху организма. Децата в началото не бяха вкъщи, което също ми донесе спокойствие , но в крайна сметка го изкара и единият ми син, който също премина бързо през вируса и приемаше Регулат.

Признавам си, че когато разбрах, че съм болен, ми беше неприятно, защото зад това се крие опасността на вируса – може нищо да не усещаш, а да си носител. Притесних се за семейството и хората, които бях срещал в последната седмица.“

“Убеден съм, че Regulatpro Bio оказа положително влияние за оздравяването ми“, с тези думи Тити Папазов завърши, разговора си с нас.

Възползвайте се от нашата лоялна програма до края на 2021 година. Научете повече тук!

Повече от нашия блог: