В рубриката „Лични истории и отзиви за Регулатпро“ ви представяме какво споделят с нас доволни лекари и пациенти за продуктите от серията Регулатпро. Днес ще ви запознаем с д-р Стефан Личев, пулмолог, който приема Регулатпро Био по време на Ковид-19 инфекция и след това. 

Казвам се д-р Стефан Личев, пулмолог в Диспансерно отделение на УМБАЛ Г.Странски гр.Плевен с 34г. стаж в медицинското поприще с пациенти с цялата гама от белодробни заболявания – от туберкулоза до бронхиална астма, ХОББ и бронхиектазна болест.

При положителен PCR тест усещането е доста потискащо – най-вече мисълта, че биха могли да пострадат най-близките ни хора. При мен като симптоми доминираха: силно главоболие, фебрилитет до 39,5 – 40 гр., кашлица, силно изразена отпадналост а от края на 10-я ден и особено мъчителен задух.

Регулатпро Био започнах да приемам в края на първата седмица от началото на заболяването, като през първите няколко дни от приема дишането се успокои, кашлицата значително намаля, както и почти постоянното дотогава главоболие. Приемам препарата в стандартната му дневна дозировка 2 х 10 мл и до настоящия момент – вече шести флакон – и се чувствам прекрасно, като ежедневно извървявам около 5 – 6 км. без проблеми с дишането. Считам Регулатпро Био като абсолютно задължителен компонент в лечението и профилактиката на Ковид-19 , особено за тежко протичащите форми на заболяването. Почти всички от близките ми хора и пациенти продължават приема и след излекуването си, което е ясен показател за уникалните му качества. В моето семейство го приемаме и тримата с оглед на ежедневните ни контакти с множество колеги и пациенти.

Относно правилата за персонална протекция – важно е ежедневното носене на индивидуални предпазни средства, особено в затворени помещения, спазване на препоръчителната дистанция и прием на Регулатпро Био и Витамин D3 по 1000 – 2000 ед. дневно.

Искрено ваш: д-р Ст. Личев.

Ако и вие сте доволен клиент, ще се радваме да споделите с нас и вашата история и отзив за приема на продуктите от серията Регулатпро. Моля, свържете се с нас чрез контактната форма на сайта.

Повече от нашия блог