В интернет пространството има много хаштагове, които дефинират модерния свят на красотата, но замисляла ли си се кой от тях е твоят? Използваме хаштаговете, за да дефинираме настроението си, преживяванията си и вида си и те се превръщат в наше мото. Какво ще избереш за себе си за 2020 година?

#nofilter #naturalbeauty

На света донякъде му е писнало от фалшиво излъсканите снимки, обработени с по пет филтъра и минали през Фотошоп ретуш. Beauty тенденцията за снимки на истински лица, неподправена природа и гледки без филтър с хаштаг #nofilter или #naturalbeauty е изключително популярна в социалните мрежи, а само в Instagram хаштагът #nofilter има над 263 милиона постове.

Бавно отмира възхищението ни от изкуствено идеалните образи на жени, зад които стоят невъобразимо количество усилия за външността всеки ден: изкуствени мигли, професионален грим, винаги изрядна прическа, уплътнени устни, липса на всякаква бръчица. Светът е жаден за истинската красота и ние също. Заради това е важно да се грижим за здравето си отвътре, тъй като това ще означава и естествено красива визия, без толкова неимоверни усилия.

#изглеждашизморена

Да, много е лесно да кажеш, че от днес нататък ще се грижиш за естествената си красота, но когато започне да те напада умората от работата, стреса, пътуването и домашните задачи, никак не се чустваш #naturalbeauty, а по-скоро чуваш от приятелите познатия загрижен въпрос „Как си? Изглеждаш изморена…“ Умората често е онова, което ни кара да се чувстваме най-непривлекателни, а и да си го признаем – малко по-повехнали, отколкото ни се иска. Няма как да я изключим от живота си, но пък можем да се погрижим организмът ни да се чувства по-енергизиран, както и всяка клетка в него.

#rewind

В клетките на всеки човек има заложен индивидуален код на младостта и той е ключът към здравето, красотата, а и по-дългия живот. Разгадаването на този код е предизвикателство за beauty експертите и мечта за всеки човек, защото всички искаме да запазим свежестта и енергията на младостта за по-дълго. Обичаме да гледаме във Facebook спомени от същия ден миналата година (или преди 10 години) или да си препращаме YouTube #rewind видеото с обзора на годината.

Емоционалните спомени, сладкото минало, младежката красота – искаме да имаме всичко това и днес и не сме готови да го оставим в албума само като стара снимка. Можем ли да натиснем пауза или rewind и да запазим младостта на клетките? Учените от Регулатпро Хиалурон казват „да“ и не само разгадават кода на младостта, но и го слагат в бутилка.

#младоствбутилка

Регулатпро Хиалурон е не просто продукт с хиалуронова киселина. Той е beauty революция, която заслужава свой собствен хаштаг #младоствбутилка. Уникалното в него е специалната есенция REGULATESSENZ®, произведена по метода на каскадна ферментация от био плодове, зеленчуци, ядки и подправки. Тя не само действа на ниво клетка като подобрява производството на енергия от митохондриите, подобрявайки здравето и тонуса на кожата, но и ефективно транспортира молекулата на хиалуроновата киселина за оптимална абсорбция. Поради това няма нужда да се притеснявате дали ще усвоите добре хиалурона – REGULATESSENZ® ще се погрижи за това и бързо ще забележите резултатите.

С Regulatpro® Hyaluron вече е възможно да се грижим за себе си на два фронта – да поддържаме регулаторните процеси в клетката и да хидратираме кожата, за да противодействаме на стареенето. Когато красотата се поддържа на база на здраве за всяка клетка в организма, тогава всеки ден ще можем да изглеждаме по-свежи – обещаваме, че и вие ще се включите в #nofilter с #младоствбутилка.

 

купи сега

 

Прочетете за Регулатпро Хиалурон тук.