Събуждаме се сутрин, отваряме чекмеджето и поглеждаме тоалетката, а там има купчини с продукти – кремове, серуми, маски, тонери, води, олио, ексфолианти, ампули…бюти рутината ни е станала толкова сложна и интензивна, че се чувстваме уморени само като си помислим за нея. Началото на годината е добър момент да направим рестарт на грижата си и да оставим само онези продукти, които са ни наистина любими и полезни.

Бюти експерти твърдят, че кожата ни е по-умна, отколкото си мислим и едва ли има нужда от чак толкова много продукти, за да бъде здрава, красива и да запази младостта си. Както ние имаме нужда от почивка, медитация и „изчистване,“ за да намерим себе си отново, така и кожата ни понякога има нужда просто да си припомни как да работи добре. Това означава да се вгледаме навътре и да видим от какво наистина се нуждае кожата – не само от външно коригиране, а от разгръщане на целия й потенциал отвътре.

Такава е и философията на учените от Dr. Niedermeier Pharma, които разработват бюти напитка със своята патентована есенция REGULATESSENZ и хиалуронова киселина с добавени силиций, биотин, цинк и мед, която действа на клетъчно ниво и активира енергията и младостта на кожата отвътре, за да може тя да разгърне максимално своя собствен потенциал и да запази кода на младостта. Регулатпро Хиалурон не е просто продукт с хиалуронова киселина, а е бюти революция, наричана още „младост в бутилка“.

Тайната е именно в силата на REGULATESSENZ. Получена от отгледани при сертифицирани био условия свежи плодове, зеленчуци, ядки и подправки чрез уникален метод на каскадна ферментация, тя има изключителна способност да пренася молекулите на хиалуроновата киселина и да помага на тялото бързо и ефективно да усвои незаменими микронутриенти.

Сама по себе си REGULATESSENZ кара митохондриите във всяка клетка да произвеждат повече енергия. Учените са в консенсус, че спадът в митохондриалната функция е основната причина за клетъчното стареене и в този смисъл подобрената работа на тези „енергийни централи в клетката“ чрез приема на REGULATESSENZ има ключова роля за запазването на младостта.

Regulatpro® Hyaluron помага на кожата ви да се разкраси сама и подхранва съединителната тъкан, косата и ноктите по естествен, здравословен начин. Със сигурност ще имаме нужда от много по-малко коригираща външна грижа за кожата, когато тя е по-здрава отвътре и ще можете да оставите само онези няколко продукта в своята бюти рутина, които кожата ви обича за един истински годишен рестарт.

Продуктът е веган, не съдържа аромати, консерванти, подсладители, стабилизатори и няма глутен.

 

купи сега