С нас се свърза близък на поредния ни доволен лоялен клиент. Писмото, което получихме, започва с думите: А.А. на 45г. от град Пловдив споделя за ползотворния ефект на Регулатпро Метаболик след редовната му употреба в рамките на година.

 

А.А. живее здравословно, за което му помага професионалната му дисциплина, защото дълги години е работел в сферата на сигурността. Полага усилия да консумира полезни храни, няма вредни навици, но не спортува активно, с изключение на всекидневните му дълги разходки по 4,5км. Започва да приема Регулатпро по лекарско предписание след преглед при гастроентеролог, защото има оплаквания, свързани със стомаха.

„Приемам Регулатпро Метаболик повече от година, като преди това изследванията бяха не много добри и имах доста висок холестерол. След година прием на продукта реших отново да си направя същите изследвания и за мое учудване видях че всички показатели, които даваха тревожни сигнали, са в норма, а с нищо не бях променил начина си на живот, освен с приема на 20мл. на ден от Регулатпро Метаболик. Холестеролът, като най-притеснителният показател сред тях, беше 3 и направо не можех да повярвам. Бях супер щастлив! Бих препоръчал Регулатпро на всеки който има здравословни проблеми, защото той пречиства на ниво клетка и подпомага укрепването на целия организъм. Разбрах за лоялната ви програма от публикация в сайта на Регулатпро и от приятели, които също използват продуктите от серията и с радост се възползвам от нея. Призовавам хората да опитат, защото наистина се чувствам добре, а сега реших да взема и Регулатпро Био за възрастната ми майка, за да подпомогна защитните сили на организма й, защото попада в застрашената група!

Регулатпро Метаболик е най-уникалната и истинска добавка, която съм приемал някога в живота си, помага ми за много неща и я препоръчвам горещо!“

За нас вашето мнение е от особено значение, затова се радваме, когато го получаваме.

Бъдете здрави!

 

КУПИ СЕГА

 

Стенете и вие лоялен потребител на продуктите от серията Регулатпро, които се грижат за здравето на цялото ви семейство и се възползвайте от удължената акция до края на 2021 година.  Така ще имате възможността да получите 1 безплатна опаковка Регулатпро по избор (Био, Метаболик или Регулациус), ако сте закупили, изрязали и залепили на специалния талон баркодовете на 5 опаковки Регулатпро. Повече информация можете да намерите като кликнете върху снимката с талона.

Ако и вие сте доволен клиент, ще се радваме да споделите с нас и вашата история и отзив за приема на продуктите от серията Регулатпро. Моля, свържете се с нас чрез контактната форма на сайта.