Неслучайно има песничка „зеленчуци който не яде, той голям не ще да порасте.“  Яденето на плодове и зеленчуци е изключително важно за всеки човек, а това е още по-валидно за децата.

Грижата за имунитета на детето трябва винаги да започва с балансирано хранене, за да може то да си набави необходимите полезни вещества, за да расте и се развива правилно. Сезонните плодове и зеленчуци са незаменими за трапезата, тъй като са полезен източник на енергия, витамини и минерали. Интересен факт е, че много специалисти съветват да се приемат с приоритет плодове и зеленчуци, които растат по нашите географски ширини, тъй като организмът ни е предразположен към тяхното ефективно обработване, а препоръчаната консумация от Световната здравна организация е не по-малко от 400 грама на ден.

Ако вие сте родител на дете, което обича да похапва плодове и зеленчуци, тогава сте напред с материала и ние само можем благородно да ви завиждаме.

Винаги е по-лесно, когато детето обича да яде полезните за него храни и не трябва да се чудим и измисляме какви ли не техники, за да го накараме да ги приема. Проблемът тук по-скоро е в това, че много от продукцията по магазините днес е отгледана в оранжерии извън сезона и без много слънчева светлина. Плодовете и зеленчуците често са обработвани с пестициди и други препарати, транспортирани са от далечни страни и съответно са набрани преди да узреят напълно, за да издържат пътя. Това означава, че те съдържат по-малко полезни витамини и минерали отколкото ако бяха отгледани от баба на село, например, и не могат да дадат на децата достатъчно количество от тези полезни съставки за добър имунитет. Тук на помощ идва еликсирът Регулациус.

Регулациус е безценен помощник на всяка майка в борбата с честото боледуване. Съдържа концентрираната мощ на уникалната есенция REGULATESSENZ, произведена по патентован метод на каскадна ферментация от био плодове, зеленчуци, ядки и подправки, заедно  с добавен витамин С от ацерола и сироп от агаве. По време на специалния ферментационен процес полезните съставки са разбити до много малки частици, които позволяват на тялото бързо и ефективно да ги абсорбира в клетките и да се възползва от добрия им ефект.

Регулациус подпомага всички регулаторни процеси в тялото и подкрепя правилното развитие и функциониране на имунната система. Подобрява производството на енергия, спомага за премахването на умората и има противовъзпалителен ефект, подходящ при остри вирусни инфекции.

Ако пък сте родител на дете, което само побутва из чинията зеленчуците и не обича да яде много плодове и салати, тогава ще ви кажем „добре дошли в клуба“, защото това е масов феномен.

Какво да правите тогава? Колкото и да ви се иска, колкото и да се стараете, рядко успявате да накарате детето да изяде нещо зелено и най-големите ви постижения са да му дадете печени вместо пържени картофи. И ние сме били в същата ситуация, но тук отново може да ви помогне Регулациус. Той не може да бъде заместител на здравословното и разнообразно хранене и все още ще трябва да се опитвате всячески да убедите детето да похапне чушка, броколи, ябълка и круша, но поне ще имате мощен еликсир с полезните съставки от био плодове, зеленчуци, ядки и подправки, който ще спомогне детето да приеме повече от нужните за него вещества. Така ще се подобри неговият имунитет и ще забележите, че боледува по-малко и за по-кратко време. Постепенно ще забравите за дългите отсъствия от детската градина и училище, както и за дългите болнични, прекарани у дома с притеснения за детето.

 

купи сега REGULATIUS

 

Към страницата на Регулациус