С нас се свърза близък на поредния ни доволен лоялен клиент. Писмото, което получихме, започва с думите: „Продуктът е невероятен!“.

 

Тази лична история ни е изпратена от дъщерята на възрастен господин, който приема продукта Регулатпро Био от близо година и половина след предписание от лекар.

„Продуктът е жизнено необходим на моя баща. Разбрахме за Регулатпро от неговия лекуващ лекар – невролог – и той му помага“, споделя М.Ф. в писмото си.

Тя разказва, че баща й страда от автоимунно заболяване (мистения гравис) , което му причинява известен дискомфорт, свързан с невъзможност да говори и да се движи. Но след като са започнали прием на Регулатпро Био е настъпило значително подобрения в общото му състояние.

„ На месец са му необходими две опаковки, за да е добре. Благодарение на него  може да си движи  челюстта  и да се движи, а когато спре да го пие, остава буквално на инвалиден стол. Според мен това се дължи на цялостното благотворно действие над организма и енергията, която му дава“, разказва за действието на продукта върху баща й доволната дама.

Тя споделя, че нейната дъщеря е активен спортист и в момента ползва Regulatpro Metabolic (Регулатпро Метаболик) като мощен стимулант за метаболизма, а също и като средство за възстановяване след тежки тренировки и физическо натоварване.

Повод да ни пише е и обратната връзка, която има от приятели, на които е препоръчала продукта и отзивите им също са чудесни.

Доволна е, че до края на годината може да се възползва от талоните ни за лоялни клиенти.

За нас вашето мнение е от особено значение, затова се радваме, когато го получаваме.

Бъдете здрави!

 

Купи сега

 

Стенете и вие лоялен потребител на продуктите от серията Регулатпро, които се грижат за здравето на цялото ви семейство и се възползвайте от удължената акция до края на 2021 година.  Така ще имате възможността да получите 1 безплатна опаковка Регулатпро по избор (Регулатпро Био, Регулатпро Метаболик или Регулациус), ако сте закупили, изрязали и залепили на специалния талон баркодовете на 5 опаковки Регулатпро. Повече информация можете да намерите като кликнете върху снимката с талона.

Регулатпро промоция за лоялни клиенти

Ако и вие сте доволен клиент, ще се радваме да споделите с нас и вашата история и отзив за приема на продуктите от серията Регулатпро. Моля, свържете се с нас чрез контактната форма на сайта.