Представяме ви личната история на още един доволен лекар- д-р Стоян Арнаудов от гр. Пловдив, който пребори коварния вирус и сподели с нас как е повлияла на възстановяването му употребата на Регулатпро Био.

Той разказа, че е бил от този тип пациенти, които след преболедуваме от COVID-19 имат продължителни остатъчни оплаквания от кашлица, възпаление в горни дихателни пътища, чувство за изтръпване и парене в стъпалата и ходилата, чувство за втрисане вечер, болки по ставите и мускулите , както и дискомфорт в областта на стомаха. Започва да приема REGULATPRO BIO ежедневно с доза от 20мл. на ден. Д-р Арнаудов започва да усеща подобрение на общото си състояние след първите дни на приема на продукта, което се изразяват в усещане за подобрение по отношение на много от оплакванията му, но най-вече намаляване на усещнето в ходилата и чувството за изстиване на цялото тяло. С течение на времето са отшумели и болките в мускулите и ставите, както и чувството за отпадналост.

„Лично се убедих в ефективността и качевството на продукта“, заяви д-р Арнаудов, който счита, че продуктът REGULATPRO-BIO заслужава доверие и е една добра алтернатива в долекуването на остатъчните оплаквания от възпалителни заболявания. Той заяви, че препоръчва употребата на препарата на своите пациенти.

Не пропускайте да се възползвате от талоните ни за лоялни клиенти, с които можете да се възползвате от невероятната възможност да изберете ПОДАРЪК продукт по избор от серията на Регулатпро!

Ако и вие сте доволен клиент, ще се радваме да споделите с нас и вашата история и отзив за приема на продуктите от серията Регулатпро. Моля, свържете се с нас чрез контактната форма на сайта.

Още от нашия Блог: