Д-р Полина Василева е уважаван акушер-гинеколог в УМБАЛ „Д-р Георги Странски“ гр. Плевен. Работата й е свързана предимно с бременни жени, които в последната година все по-често се оказват безсимптомни носители на COVID-19. Въпреки сериозните предпазни мерки, които д-р Василева е вземала при прегледите, които извършва, в един момент и тя се оказва в ролята на пациент с COVID-19, а ден след нея със симптоматика се проявява и нейният съпруг.

Оплакванията и на двамата са сходни – повишена телесна температура до 39 градуса, болки по цялото тяло, силно изразена отпадналост, главоболие и липса на обоняние. Образните изследвания, които са им били направени, са доказали наличие на пневмония и при двамата.

Д-р Василева споделя, че заболяването при тях, въпреки наличието на пневмония, е преминало сравнително леко и в рамките на 5 дни симптомите постепенно са отшумели и двамата са се почувствали значително по-добре.

Ето какво още сподели тя за употребата на Регулатпро, докато е била болна:

„Започнахме да приемаме Регулатпро Био още със започване на симптоматиката в стандартната дозировка 2 пъти по 10 мл дневно, тъй като още от преди това съм запозната с качествата на препарата, а и бях чела отзивите на колеги за по-леко протичане на COVID-19 при използването му. Считам, че приемът му при нас бе от ключово значение за лекото протичане на заболяването, бързото ни възстановяване и връщането ни към нормален начин на живот. 

 Бих препоръчала приема на Регулатпро Био както за профилактика, така и като част от лечението при пациенти с COVID-19, вкл. и бременни жени. При нас като медицински работници, които се срещат с много пациенти в ежедневието си, е изключително важно да сме максимално защитени. 

Като акушер-гинеколог бих призовала пациентите си да спазват стриктно правилата за лична протекция – добра лична хигиена, ежедневно носене на индивидуални предпазни средства, спазване на препоръчителна дистанция и грижа за имунитета съгласувана с наблюдаващия лекар. 

Възползвайте се от предложението ни за лоялни клиенти, което е валидно до края на 2021г., като повече информация можете да намерите като кликнете върху снимката с талона.

Ако и вие сте доволен клиент, ще се радваме да споделите с нас и вашата история и отзив за приема на продуктите от серията Регулатпро. Моля, свържете се с нас чрез контактната форма на сайта.