За здрави деца и спокойни майки – природа в концентриран вид!

Регулациус съдържа концентрираната мощ на Регулатпро Био, създаден чрез патентован метод на каскадна ферментация, богат на олигопептиди, антиоксиданти и дясно въртяща се млечна киселина, и добавени витамин С и сироп от агаве.

Безценен помощник на всяка майка в борбата с честото боледуване Регулациус спомага за:

  •    Регулиране на имунната система
  •   Подобрява производството на енергия
  •   Намалява оксидативния стрес
  •   Повишава производството  на ензими
  •   Има противовъзпалителен ефект, подходящ при остри вирусни инфекции
  •   Антибактериален ефект
  •   Премахва изтощението и умората

Regulatpro Kids Regulatius влияе на всички регулаторни процеси в тялото и подкрепя правилното развитие на имунната система.
Безценен помощник на всяка майка в борбата с честото боледуване!

Регулатпро Кидс съдържа концентрираната мощ на Регулатпро Био и неговата Регулат Есенция (REGULATESSENZ®), създадена чрез патентования метод на каскадна ферментация, богата на олигопептиди, антиоксиданти и дясно въртяща се млечна киселина. Освен това той е с добавени витамин С и сироп от агаве.

Повече за REGULATESSENZ®

DR. Neidermaier Pharma е отдадена над 70 години на изследване и проучване на процесите на ферментация и тяхното отношение към човешкото здраве. През 2004 година компанията представя патентования от тях метод каскадна ферментация (патентен номер 1153549). Този уникален метод преминава през три последователни етапа, протича за период от три месеца и имитира каскадното усвояване на веществата в храносмилателната система на човека. REGULATESSENZ® е пълноценен течен концентрат, получен в резултат на каскадна ферментация на прецизно селектирани пресни органични плодове, зеленчуци, ядки и подправки. Еликсирът REGULATESSENZ® е богат на дипептиди, трипептиди, полифеноли, флавоноиди и дясновъртяща млечна киселина (L+). Тези ценни микронутриенти са във форма готова за директно усвояване. Regulatpro® Kids Regulatius съдържа концентрираната мощ на REGULATESSENZ® и добавени витамин С от ацерола и сироп от агаве.

Повече за растението агаве

Агаве (Agave) представлява растение подобно на кактус, което принадлежи към семейство Агавови (Agavaceae). Още преди хиляди години, нектарът от агаве се е използвал за подслаждане на различни напитки. Сиропът от Агаве добавен към Regulatpro® Kids Regulatius е 100 % натурален продукт, съставен основно от фруктоза. Усвоява се бързо от организма. Сиропът, известен още като медена вода, се предпочита заради ниския гликемичен индекс в сравнение с другите подсладители.

Гликемичен индекс на агаве спрямо други подсладители:

Сироп от агаве                                               27
Лактоза                                                           65
Фруктоза                                                         32
Мед                                                                   83
Захароза                                                          92
Високо-фруктозен царевичен сироп     89

Повече за ацеролата

Ацеролата (Malpighia punicifolia) е кръгъл или овален черешоподобен плод с размер между 1 и 3 cm в диаметър. Тя е един от най-богатите естествени източници на Витамин С – съдържанието на витамин С в ацерола е в пъти по- голямо от това в портокала.

Regulatius повлиява всички регулаторни процеси в тялото и подкрепя правилното развитие и функциониране на имунната система. Основната задача на имунната система е да защитава организма от бактериални и вирусни нашествия и да го предпазва от ракови клетки. Неспецифичният и специфичният имунитет работят в тясно взаимодействие, за да ни предпазят от патогени. Имунорегулиращият ефект на REGULATESSENZ® e демонстриран в редица проучвания.

Дозиране:

До 3-годишна възраст – след консултация с лекар

Деца от 3 до 5 години – 2х2.5ml

Деца от 6 до 8 години – 2х5ml

Деца от 9 до 12 години – 2х7.5ml

Възрастни и деца над 12  години – 2х2.10ml

Съставки: Грах, орехи , смокини, куркума, лук, соеви кълнове , боб мунг, кокосови орехи, артишок, фурми,целина,просо,шафран,лимони и ацерола.

Без съдържание на изкуствени оцветители, консерванти и глутен.

Регулатпро Кидс е подобрена формула за имунната система на малките герои!