Регулирайте Вашето здраве!

В човешкия организъм протичат над 200 милиона химични процеси ежедневно. Всеки отделен процес се регулира от ензими, произведени специално от тялото, а основният енергоносител в клетките е ценното вещество, наречено аденозин трифосфат /или съкратено АТФ/. Нашето тяло използва ензимите за регулиране на почти всички процеси, използвайки огромно количество АТФ. Regulatpro® Bio засилва производството на АТФ в клетките и стимулира ензимната система, което води до повишена енергия, жизненост, повишена работоспособност и цялостно подобряване на здравето и качеството на живот.

Regulatpro® Bio енергизира всяка отделна клетка и постепенно възстановява първоначалните нива на енергия в тях. Той съдържа активни биоелементи за ензимния синтез, подпомагайки тялото да замести липсващите или да възстанови нефункциониращите ензими. По този начин сe гарантира балансирането на ензимно обусловените процеси – метаболизъм, детоксикация и възстановяване.

Regulatpro® Bio може да бъде приеман, както при остри, възпалителни и хронични заболявания, така и превантивно. Поради изцяло натуралния си състав и благоприятно въздействие, може да се приема от бременни, бебета, деца и възрастни без ограничение на възрастта. Поради естествения си състав от прецизно селектирани пресни, органични плодове, ядки и зеленчуци, подбрани в добре балансирана комбинация и обработени чрез каскадна ферментация, продуктът не се нуждае и не съдържа добавена захар, консерванти, оцветители, алкохол, глутен.

Концентратът с биоактивни микронутриенти Регулатпро Био играе роля на ефективен имунорегулатор и е изключително подходящ както за възрастни, така и за деца, защото е създаден като 100% био продукт без добавена захар, консерванти, оцветители, алкохол, глутен.

Регулатпро Био подготвя организма по естествен начин за преходите между сезоните, през който нараства процентът на респираторни неразположения. Може да бъде приеман както в началото, така и по време на различни простудни състояния.

При първи симтоми на настинка, препоръчителната за възрастовата група регулярна доза се утроява.

Ползотворни ефекти от приема на Regulatpro® Bio:

Допълнителен прием от ензимния концентрат Regulatpro® Bio се препоръчва за цялостно подобряване на физическото състояние при назначени от лекаря антибиотична, химио, гъбична или кортизонна терапия.

 • Подпомага регулаторните процеси в тялото и ензимния баланс

 • Подобрява производството на енергия, възстановява и активира всички процеси в клетките

 • Регулира отслабената или неправилно функционираща имунна система

 • Регулиращ ефект върху ендокринната система

 • Ускорява метаболизма

 • Регулира рН /киселинно-алкалния/ баланс

 • Регулира и поддържа здравословна чревна флора

 • Подпомага очистителните процеси и детоксикацията

 • Намалява оксидативния стрес

 • Усилва защитните механизми на организма

 • Локално приложение – регенерация и подмладяване на клетките